Wat zoekt u?

Start bouw Mondragon nadert

17-03-2018 - 

Na ruim zestien jaar leegstand maakt voormalig theater van weleer Mondragon zich op voor een nieuwe toekomst als stijlvol en karakteristiek hotel.

Het nieuwe Mondragon telt 41 luxe kamers en suites in verschillende prijscategorieën, twee zalen, een restaurant én brasserie, een besloten stadstuin en een half verdiepte parkeerkelder met 32 parkeerplaatsen onder het hotel. In de toekomst zal het hotel mogelijk worden uitgebreid met een city spa. 

Start bouw nadert
Bouwbedrijf Boogert is momenteel zo goed als klaar met alle sloopwerkzaamheden, het archeologisch veldwerk en de voorbereidingen op papier. De werkzaamheden op locatie worden hervat en binnenkort wordt de start bouw van het nieuwe Mondragon officieel ingeluid. Het hotel zal de sfeer van de 18-eeuwse handelsgeest uit gaan stralen, zonder in te boeten aan de geneugten van deze tijden.

Nog 2 suites beschikbaar
Op de tweede verdieping komen twee riante loft suites, de Schouwen Suite en de Duiveland Suite. Met een oppervlakte van maar liefst 70 m2 bieden deze suites alle ruimte voor een meer dan comfortabel verblijf. De loft suites, gelegen aan de westkant van Mondragon, worden uitgerust in warme rode en beige tinten en een donkere kersenhouten vloer, passend bij de gloed van de ondergaande Zeeuwse zon.

Binnenkort is op www.mondragon.nl meer informatie te vinden over het nieuwe hotel. 

Naar overzicht