Wat zoekt u?

Moderne villa

In Yerseke bouwen we een moderne villa met veel wit en glas, zwarte details als tegenstelling en een goudkleurig raster als gevelscherm. Sober, maar chic.


Opdrachtgever:
Fam. Koster

Architect:
Lab32 Architecten

Jaartal:
2018


Verbinding
Het huis heeft een eigenwijs ontwerp met ‘verbinding’ als rode draad. De glaspartijen verbinden de tuin met het interieur. De leefkeuken staat  in relatie met de woonkamer. Alle ruimtes zijn gericht op de tuin. Aan de keuken en woonkamer komen overdekte terrassen. Op die manier lopen de ruimtes gevoelsmatig door.

Uitdaging
Kenmerkend voor de streek is de hoge waterstand. Dat betekent een uitdaging bij het ontwerp van het souterrain. Elke verbinding moet waterdicht zijn. Daarnaast vergt de grote overspanning (24 meter) een behoorlijk niveau van constructieve knowhow van de bouwer. Gelukkig heeft architect Lab32, alle vertrouwen in ons: “Bouwbedrijf Boogert heeft ervaring met dit soort uitdagingen en ze denken mee in oplossingen”.

Momenteel is de bouw in de afrondende fase.We verwachten de sleutel van deze bijzondere woning rond de bouwvak van 2019 te overhandigen.
Naar overzicht