Wat zoekt u?

Verbouwing Van Weel Bethesda Ziekenhuis

Met dit ziekenhuis in Dirksland hebben we al vanaf 2007 een vaste relatie en zijn er diverse uitbreidingen en renovaties uitgevoerd. Ook op dit moment zijn we er bezig. 

 


Opdrachtgever:
Van Weel Bethesda Ziekenhuis

Jaartal:
2019


In 2011 is een nieuwe beddenhuis aangebouwd van twee bouwlagen hoog, maar ook het OK- complex. In 2014 is het verloskundig centrum met acht kraamsuites gerealiseerd.

Daarnaast worden er voortdurend diverse aanpassingen uitgevoerd aan poliklinieken. Hiervoor is specifieke kennis nodig over aarding, luchtdichtheid, loodtoepassingen, installaties en logistiek.

Na de renovatie van de polikliniek Radiologie, zijn er in 2018 een aantal bouwlagen in het ziekenhuis uitgebreid en gerenoveerd. De gecombineerde afdelingen Chirurgie/Oncologie en Chirurgie/Orthopedie zijn daarna uitgebreid, waarbij vrijwel een complete verdieping is toegevoegd. Na oplevering van de Oostvleugel, zijn er in het voorjaar van 2019 tevens de bedkamers aan de zuidvleugel toegevoegd, waardoor deze secties er weer even tegenaan kunnen.

Momenteel zijn we wederom bezig met extra renovaties en uitbreidingen voor diverse afdelingen. 

De ruimtes blijven tijdens de verbouwing gewoon in gebruik; een goede afstemming met alle betrokkenen is dan ook noodzakelijk. Gelukkig opereren we vaker in deze setting. 
Naar overzicht