Wat zoekt u?

Renovatie 551 recreatiewoningen Port Zélande

Het maritieme vakantieoord Port Zélande bestaat al weer enige tijd en is toe aan een grondige renovatie. Een groot deel van de woningen ondergaat een volledige restyling.


Jaartal:
2015


Bouwbedrijf Boogert heeft de opdracht om in totaal 551 vakantiewoningen te restylen. De woningen worden aangepast aan de huidige wensen van gebruikers. Veel woningen worden omgebouwd van Comfort tot Premium of VIP-uitstraling.

Een bijzonder project vanwege het groot aantal eenheden wat onderhanden moet worden genomen en dat in een zeer korte bouwtijd. Dat vraagt een goede logistieke voorbereiding. Samen met partner Delta Techniek, opdrachtgever en nevenaannemers wordt een LEAN-planning opgezet om deze operatie vloeiend te laten verlopen met beperking van overlast voor het vakantiepark.

Er is een logistiek plan uitgedacht waarbij transportstromen van bevoorrading en afvoer afval worden gecombineerd. Daarnaast geldt er een disciplinaire aanpak voor alle bedrijven.

In januari 2016 wordt de eerste fase van 155 woningen uitgevoerd in een tijdsbestek van tien weken. Elk cluster van ongeveer 20 woningen gaat vier weken uit de verhuur, waarna de woningen volledige gerestyled weer in gebruik genomen kunnen worden.


Video restyling vakantiewoningen Port Zélande


Naar overzicht