Wat zoekt u?

Boutique Resort Schaardijk

Aan de gezellige Dorpsstraat te Scharendijke, verrijst een kleinschalig en hoogwaardig recreatieproject - gericht op de watersport.


Opdrachtgever:
Bouwbedrijf Boogert

Architect:
Kort Geytenbeek architecten BNA

Jaartal:
2020


Dit plan bestaat uit 15 recreatiewoningen, 4 appartementen en een commerciële plint met horeca- en gymfaciliteiten, gesitueerd rondom een informeel pleintje.

In januari 2020 is begonnen met het grondwerk, in februari opgevolgd door het boren van de heipalen: 115 stuks met een lengte van zo'n 24 meter. Er is gekozen voor een zogenoemd 'in de grond gevormd' systeem, waarbij de palen trillingsarm in de grond werden geboord. Het hoogste punt werd in de zomer van 2020 bereikt.
Waar eerst nog opslag en opstellingsmogelijkheid voor de kraan was, zijn inmiddels ook de laatste twee woningen gebouwd. Alles is gemetseld. De dakkapellen, dakelementen en -pannen zitten er overal op en ook de kozijnen zijn overal aangebracht. Kortom: de ruwbouw van alle 15 recreatiewoningen, 4 appartementen en 2 á 3 commerciële ruimtes is klaar!
Ondertussen bouwen we gestaag door: we zijn inmiddels volop aan de slag met de afbouw binnen. Nog vóór Pasen 2021 willen we dit project opleveren.

De woningen en appartementen zijn allemaal verkocht. 

Interesse in het huren van een recreatiewoning hier?
Kijk eens op Resortschaardijk.nl
Naar overzicht