Wat zoekt u?

Boutique Resort Schaardijk

Aan de gezellige Dorpsstraat te Scharendijke, is een kleinschalig en hoogwaardig recreatieproject verrezen - gericht op de watersport.


Opdrachtgever:
Bouwbedrijf Boogert

Architect:
Kort Geytenbeek architecten BNA

Jaartal:
2020


Dit plan bestaat uit 15 recreatiewoningen, 4 appartementen en een commerciële plint met horeca- en gymfaciliteiten, gesitueerd rondom een informeel pleintje.

Bouwwerkzaamheden
In januari 2020 is begonnen met het grondwerk, in februari opgevolgd door het boren van de heipalen: 115 stuks met een lengte van zo'n 24 meter. Er is gekozen voor een zogenoemd 'in de grond gevormd' systeem, waarbij de palen trillingsarm in de grond werden geboord. Het hoogste punt werd in de zomer van 2020 bereikt.

Waar eerst nog opslag en opstellingsmogelijkheid voor de kraan was, zijn inmiddels ook de laatste twee woningen gebouwd. Alles is gemetseld. De dakkapellen, dakelementen en -pannen zitten er overal op, de kozijnen zijn overal aangebracht en ook binnen hebben we de laatste puntjes op de i gezet. Kortom: de bouw van alle 15 recreatiewoningen, 4 appartementen en 2 á 3 commerciële ruimtes is klaar!

Oplevering
Vóór Pasen 2021 is dit project opgeleverd! De woningen en appartementen zijn allemaal verkocht. 

Huurmogelijkheden
De diverse vakantiewoningen zijn te huur: k
ijk eens op Resortschaardijk.nl
Naar overzicht