Wat zoekt u?

Bestenwaerd is opgeleverd!

06-05-2021 - 

Donderdagmiddag 6 mei hebben we het nieuwe woonzorgcomplex Bestenwaerd in Dirksland opgeleverd aan CuraMare en Sjaloom Zorg.

In een kleine setting zetten bestuurster Ellen Hoogervorst (CuraMare) en bestuurder Keimpe Bak (Sjaloom Zorg) hun handtekening onder het opleveringscontract. Daarmee is de bouw van het imposante woonzorgcomplex aan de Essenlaan officieel afgerond. 

”De wens om in Dirksland, dichtbij het ziekenhuis een fijne plek te creëren voor onze cliënten was groot. Met Bestenwaerd hebben wij een locatie gerealiseerd, die volledig past in de buurt en die het mogelijk maakt om de cliënten persoonsgerichte zorg te bieden. O
f de zorgvraag kortdurend of langdurig van aard is, binnen Bestenwaerd is het mogelijk om in te spelen op de behoefte van onze zorgvragers”, sprak Ellen Hoogervorst. “Wij wensen alle cliënten en medewerkers er een fijne (werk)plek toe.”

Project: Woonzorgcomplex Bestenwaerd

Naar overzicht