Wat zoekt u?

Oplevering Schaardijk!

15-04-2021 - 

De eerste watersportliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Boutique Resort Schaardijk. De afgelopen dagen leverden we dit pareltje aan de Grevelingen op; precies op tijd voor het recreatieseizoen.

Met haar kleinschaligheid, dorpse uitstraling en situering zo midden in het centrum van Scharendijke, geeft het nieuwe boutique resort de bezoeker het gevoel ook echt even inwoner van het dorp te zijn. Maar dan wel een luxe gevoel, met smaakvol ingerichte suites en een privé binnenplaats. Nadat vorig jaar kon worden gestart met de bouw van dit nicheproject, werd al snel het hoogste punt bereikt. Binnen één jaar tijd is hier een uniek en compleet ingericht mini resort verrezen.

In totaal bestaat Boutique Resort Schaardijk uit 15 recreatiewoningen en 4 appartementen rondom de eerdergenoemde binnenplaats, plus een commerciële plint met fitnessfaciliteiten en een 4de vestiging van Fietsverhuur Zeeland. TEAM Leisure tekende voor de marketing van het project en voor de verkoop aan particuliere investeerders. Het beheer van het totale project is in handen van ‘Groenendijk Thuis in Verhuren’ uit Burgh-Haamstede, die de woningen en appartementen tevens verhuurt.

Met de unieke ligging aan zowel het Grevelingenmeer als bij de Brouwersdam met het Noordzeestrand, zullen niet alleen watersporters zich hier thuis voelen, maar zeker ook zonaanbidders, wandelaars en fietsers. De focus ligt echter op de surfers, kiters en duikers. Zo zijn er aparte ruimtes ingericht voor wetsuites en sportmateriaal. Maar ook de afwerking is extra solide en praktisch, met deurloze kasten bijvoorbeeld en de mogelijkheid om twee woningen intern met elkaar te verbinden via een af te sluiten tussendeur. Natuurlijke materialen als hout, touw en nautische details, maken het watersportkarakter helemaal af.

Kijk voor meer informatie en reserveringsopties op: resortschaardijk.nl.

Project: Boutique Resort Schaardijk

Naar overzicht