Wat zoekt u?

Certificaat monumentenrestauratie

20-07-2020 - 

Juni 2020 behaalden wij onze ERM certificering! Als tweede aannemer in Zeeland, bieden we daarmee de zekerheid te werken volgens de algemeen erkende richtlijnen voor restauratiekwaliteit in de monumentenzorg.

We hadden al een contract met de gemeente Schouwen-Duiveland, voor het onderhouden van haar monumenten. Met het behoud van cultureel erfgoed én het in stand houden van vakmanschap als doelstelling, maakten we ons hard voor een ERM certificering.

We werden op diverse vlakken getoetst door een onafhankelijke instelling én moesten kunnen aantonen dat we werken volgens de richtlijnen van de stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg (ERM). En niet zonder succes: sinds kort prijkt het ERM-keurmerk bij ons aan de wand. U begrijpt dat we daar best trots op zijn!

ERM
ERM staat voor de stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg. Dit platform werkt heel praktijkgericht aan de kwaliteit bij onderhoud en restauratie van monumenten.
De basis voor certificering van bedrijven bestaat uit de richtlijnen van de ERM, zoals die worden vastgesteld door het Centraal College van Deskundigen Restauratiekwaliteit. Dit wordt getoetst door onafhankelijke, certificeerde instellingen. Een ERM-gecertificeerd bedrijf biedt opdrachtgevers zo de garantie, dat zij staat voor het afleveren van vakwerk en uniforme kwaliteit.

Meer informatie over dit onderwerp is te vinden op stichtingerm.nl

Naar overzicht