Wat zoekt u?

Mondragon Moments 14/09

09-09-2019 - 

Nog enkele maanden en de deuren van het hotel, restaurant Cristó en brasserie 't Gouden Elfje gaan open. Terwijl het team van Govert Janzen volop bezig is met de invulling, zijn wij als bouwbedrijf natuurlijk hard aan het werk om alles gereed te maken. Wist u bijvoorbeeld dat de torenkraan binnenkort afgebroken gaat worden? Hij staat nu midden in het gebouw, dus dat wordt nog wat… Maar allereerst geven we op zaterdag 14 september, samen met Team Leisure en Mondragon Exploitatie, graag een voorproefje van al het moois, comfortabels en lekkers dat gaat komen.

Mondragon Moments
Zaterdag 14 september is geen toevallig gekozen datum voor Mondragon Moments; op deze dag is het tevens Open Monumentendag. Een moment bij uitstek om monumentaal Zierikzee te verkennen en Mondragon te ontdekken als schitterend nieuw hotel in een monumentale setting.

Exclusieve primeur en verrassingen
Bezichtig deze dag voor het eerst de ingerichte modelsuite (primeur!), maak gebruik van de laatste kans op een eigen suite (nog slechts 5 van de 38 beschikbaar) en ontdek nog een parel binnen het hotel: een uniek hotelappartement met comfortabele living en luxe separate slaapkamer met badkamer.

Het team van Mondragon Exploitatie, Team Leisure en Bouwbedrijf Boogert is deze dag speciaal aanwezig om u gastvrij te ontvangen en rond te leiden in het nieuwe monumentale Hotel Mondragon, mét culinaire verrassingen van Mondragon’s partners: ambachtelijk ijs van Crusio, theesommelier Lianne Willemse, een koffiebarista van Van den Biggelaar en brood van De Man Die Bakt.

Graag tot zaterdag 14 september tussen 11.00 en 15.00 uur, aan de Oude Haven 11-15 in Zierikzee!

U kunt uw aanmelding aan ons doorgeven via info@bouwbedrijfboogert.nl. Tel. 0111641596.

Parkeeradvies: Parkeerplaats Havenpoort,4675 RB Zierikzee (gratis).

 

Naar overzicht