Wat zoekt u?

Mondragon Moments 11 mei!

29-04-2019 - 

Op zaterdag 11 mei viert Zierikzee 800 jaar Stadsrechten, een bijzondere dag. Natuurlijk ‘feesten’ we die dag mee, met Hotel Mondragon! Wij nodigen een ieder die geinteresseerd is uit voor: Mondragon Moments.

Mondragon Moments
Aan de Oude Haven, pal voor het hotel, richten we een VIP-plein in. Hier kun je de festiviteiten en historische spelen aanschouwen, maar ook alvast proeven van zowel Hotel Mondragon als Restaurant Cristó en Stadscafé 't Gouden Elfje. En dan bedoelen we niet alleen sfeer proeven...

Niemand minder dan Coffee Master Rob Clarijs van De Zeeuwse Branding, Zeeuwse visserslegende Sam Uil, ambachtelijke Bakker Bouman en Schodu Gin oprichter Cees Snijders zullen aanwezig zijn deze middag. In de ‘secret-bar’ - die zich in de opkamer van het toekomstige restaurant bevindt - kan je genieten van een drankje en hapje én heb je een fantastisch overzicht over de bouwlocatie.

Graag tot zaterdag 11 mei tussen 13.00 en 17.00 uur, aan de Oude Haven 11-15 in Zierikzee!

Naar overzicht