Wat zoekt u?

Feestelijke opening Gemeente S-D 25 mei

18-05-2018 - 

De verbouwing binnen het gemeentehuis in Zierikzee is klaar en wordt op vrijdag 25 mei a.s. feestelijk geopend.

De eerste verdieping is opener en kleurrijker. En de begane grond is toegankelijker geworden, met diverse organisaties op het gebied van het sociaal domein. Het heeft bovendien een prettiger leefklimaat gekregen met de vervanging van de schuifdeuren door een tourniquetdeur.

Het vernieuwde gemeentehuis is 25 mei tussen 14.00 en 16.30 uur te bezoeken. Er is onder andere een poppenspreekuur van de GGD, een ballonnenkunstenaar en presentaties van Buurtzorg over de maaltijdservice uit Cederhof en personenalarmering van de Noodknop.

De officiële opening is om 14.30 uur.

Project: Herinrichting Gemeentehuis S-D

 

Naar overzicht