Wat zoekt u?

Duinoord appartementen & bungalows

Grenzend aan het mooiste duingebied van Nederland en aan de rand van boswachterij Westerschouwen, bouwen we dit project van 34 levenslustbestendige appartementen ‘Zuiderduin’ en 20 bungalows ‘Zeepeduin’. Betaalbaar en luxe, voor iedereen die graag zorgeloos wil wonen.


Opdrachtgever:
Zeeuwland en Marsaki

Architect:
Tarra Architectuur & Stedenbouw

Jaartal:
2018


Zuiderduin appartementen 
De 3-kamerappartementen worden ontwikkeld om te leven met minimale lasten (onderhoud, energie) en maximale lusten: vrijheid, zelfstandigheid en de uitnodigende natuur van bossen, duinen en stranden.

Op dit moment zijn we druk bezig met het storten van de verdiepingsvloeren, de installaties daarin en het metselwerk. Voorlopig bouwen we zo verder aan het casco van deze appartementen, waarna in april 2018 het hoogste punt is bereikt.

Zeepeduin bungalows
De bungalows beschikken standaard over groot, royaal comfort. Om heerlijk te wonen kies je voor een patio (en de onvolprezen kwaliteit van Zeeuws daglicht in je woning) of voor een fijne duintuin, om van de prachtige aangrenzende natuur te genieten.

Bij deze woningen is een gedeelte inmiddels voorzien van metselwerk en dichte daken, en zijn we bij de andere woningblokken bezig met de verdiepingsvloeren, houtskeletbouw en dakbedekking.

We verwachten dit project zo rond het najaar van 2018 op te leveren.

Ook interesse in zo’n zorgeloos appartement of een bungalow in de duinen van Haamstede? duinenvanhaamstede.nl
Naar overzicht