Wat zoekt u?

Duinoord appartementen & bungalows

Grenzend aan het mooiste duingebied van Nederland en aan de rand van boswachterij Westerschouwen, bouwen we dit project van 34 levenslustbestendige appartementen ‘Zuiderduin’ en 20 bungalows ‘Zeepeduin’. Betaalbaar en luxe, voor iedereen die graag zorgeloos wil wonen.


Opdrachtgever:
Zeeuwland en Marsaki

Architect:
Tarra Architectuur & Stedenbouw

Jaartal:
2018


Zuiderduin appartementen 
De 3-kamerappartementen worden ontwikkeld om te leven met minimale lasten (onderhoud, energie) en maximale lusten: vrijheid, zelfstandigheid en de uitnodigende natuur van bossen, duinen en stranden.

De appartementen zijn inmiddels allemaal verkocht en in april 2018 werd het hoogste punt bereikt. Op dit moment is het metselwerk gereed en zijn we bezig met het storten van de dekvloeren, het plaatsen van aluminium kozijnen en de gevelbekleding.

Zeepeduin bungalows
De bungalows beschikken standaard over groot, royaal comfort. Om heerlijk te wonen kies je voor een patio (en de onvolprezen kwaliteit van Zeeuws daglicht in je woning) of voor een fijne duintuin, om van de prachtige aangrenzende natuur te genieten.

Deze woningen zijn inmiddels bijna allemaal wind- en waterdicht. We zijn hier momenteel druk met het plaatsen van de aluminium kozijnen.

We verwachten het project zo rond het najaar van 2018 op te leveren.

Ook interesse in een bungalow in de duinen van Haamstede? duinenvanhaamstede.nl
Naar overzicht