Wat zoekt u?

D’Heule II - Nieuwerkerk

Dit fraaie woningbouwproject grenst aan een schitterend polderlandschap rondom het dorp Nieuwerkerk, met tal van voorzieningen. Op deze fraaie en kindvriendelijke locatie, aan de rand van de laatste uitbreidingswijk van Nieuwerkerk, worden vijf eengezinswoningen gebouwd.

  • Landelijk en sfeervol wonen
  • 2x 2/1 kap woning en 1 vrijstaande woning
  • ruime kavels
  • royaal woonprogramma
  • koopsom vanaf 279.000 v.o.n.


Opdrachtgever:
Bouwbedrijf Boogert

Jaartal:
2015


De woningen kenmerken zich door hun royale afmetingen, luxe uitstraling en jaren ’30 uitstraling. Alle woningen voldoen aan de nieuwste bouwvoorschriften, de laatste energieprestatie normen en worden gebouwd onder de garantie woningborg. Tevens zijn alle woningen voorzien van een garage.

De kinderen kunnen zich uitleven in het groen of op het speelveld dat u vanuit uw huis kunt overzien. Op de stoep of op de straat is het mogelijk naar hartenlust te spelen en te  etsen, er rijden nauwelijks auto’s in de wijk. Maar Nieuwerkerk en Schouwen-Duiveland bieden uw kinderen nog zoveel meer, waardoor ze later beslist terug kunnen kijken op een veilige en onbezorgde jeugd.

Het aanbod is beperkt, dus wees er snel bij en profiteer van de mogelijkheden om uw woning volledig aan te passen aan uw specifieke woonwensen. 

Voor meer informatie:

Bouwbedrijf Boogert – T 0111-641596

Verkopende makelaars:

Kooijman Makelaardij – www.kooijmanmakelaardij.nl

Sinke Komejan – www.sinke.nl

Kijk ook op www.dheule-nieuwerkerk.nl 
Naar overzicht