Wat zoekt u?

Watersnoodmuseum

De bezoekersaantallen van het Watersnoodmuseum nemen toe. Met name het aantal groepen dat een bezoekje brengt breidt uit. Daarom was het noodzakelijk een aanpassing aan het entreegebied uit te voeren. Eind 2015 hebben wij het nieuwe entreegebied opgeleverd. Hiermee heeft het museum een nieuwe uitstraling van de balie en keuken gekregen die aansluit bij de rest van het museum.


Opdrachtgever:
Watersnoodmuseum

Architect:
Willem Kort Architect AvB BNA

Jaartal:
2015


Bouwbedrijf Boogert verwijderd de oude balie en keuken en maakt daarna een balie en keuken naar de wensen van deze tijd. Gelijktijdig is er naar een oplossing gezocht voor een nette stalling van rolstoelen en opbergruimte voor documentatie. We hebben voor het geheel de vergunningsprocedure voorbereid en begeleid, omdat de caissons een rijksmonument zijn. Het ontwerp is in opdracht van en in samenwerking met Bouwbedrijf Boogert door Architectenbureau Willem Kort BNA gemaakt. Tijdens de uitvoering is het een logistiek lastige operatie. We hebben gezorgd voor een tijdelijke kassa-unit buiten en een netjes afgeschermd gebied, zodat de bezoekers en medewerkers zo min mogelijk overlast hebben van de werkzaamheden.




Naar overzicht