Wat zoekt u?

Renovatie SVRZ 't Gasthuis

Dit verpleeghuis hebben we grondig gerenoveerd. We zijn nu met de buitenzijde aan de slag.


Opdrachtgever:
SRVZ

Architect:
Rothuizen van Doorn 't Hooft Architecten

Constructeur:
Grondmij

Jaartal:
2018


't Gasthuis is onderdeel van de Stichting voor Regionale Zorgverlening en biedt een plek waar somatische cliënten (tijdelijk) kunnen wonen en revalideren. Ook heeft het verpleeghuis twee woongroepen van acht cliënten met dementie die bijzondere zorg nodig hebben.

De inpandige renovatie is in 2017 afgerond, betreffende 83 cliëntenkamers inclusief badkamer, gangen en nevenruimtes; zoals de ontmoetingsruimten, keukens en bergingen.

Op dit moment zijn we buiten bezig. De gevel is gevoegd, er worden balkons en een patio gemaakt en in februari 2019 beginnen we aan de toegangsdeuren in de gevel. 




Naar overzicht