Wat zoekt u?

Herinrichting Gemeentehuis S-D

Het gemeentehuis van Schouwen-Duiveland heeft een herinrichting ondergaan.


Opdrachtgever:
Gemeente Schouwen-Duiveland

Jaartal:
2018


De verbouwing van de begane grond en eerste etage van het Zierikzeese gemeentehuis is half mei 2018 gereed gekomen.

Allerlei partijen die werkzaam zijn binnen het sociaal domein hebben een plekje op de begane grond gekregen.
Ook de indeling en inrichting zijn compleet vernieuwd. Begane grond en eerste etage hebben een meer open en kleurrijker karakter gekregen en Burgerzaken is toegankelijker gemaakt.
Daarnaast is de entree aangepakt, waarbij de huidige schuifdeuren zijn vervangen door een tourniquet. Tocht wordt dan beperkt, omdat de deur nooit open staat. Hierdoor wordt het binnenklimaat verbeterd en tegelijkertijd de energiekosten verlaagd.




Naar overzicht